• New
Голяма скоба, за да Бик Скоба за хартия от Неръждаема Стомана Цветни Шарнирный Скоба за подвързване на файлове Големи Щипки за хартия за Опаковане на големи щипки з
zoom_in

Голяма скоба, за да Бик Скоба за хартия от Неръждаема Стомана Цветни Шарнирный Скоба за подвързване на файлове Големи

BGN 2.31

Сума
check В магазина

, са многофункционални.Благодаря ви!.Здрав метален клип за хартия, лесно се монтира на магнитна дъска, магнитна табелка за водене на бележки, черната дъска, магнитно бележник за вземане на списък на нещата в хладилник и т. са ШИРОКО ИЗПОЛЗВАНИ.5 инча на дължина, компактен и преносим, много подходящ за организиране на детски инструменти за бродерия, подвързване офис файлове, украса фотостен със собствените си ръце и т.Здрава удерживающая способност и висока способност за улавяне, позволява зажимать от един лист на много тънка хартия до купчина дебели книжа, файлове, заготовки и т. Голяма скоба за хартия от неръждаема стомана, цветен шарнирный скоба за подвързване на файлове, големи щипки за хартия, големи щипки за хартия, 2 инча, 4 инча, цветни, големи скоби за бумагособенности : 100% чисто нов и високо качество голяма скоба за хартия.Скоба за файловете на премиум-клас неръждаема стомана, стабилна конструкция, антикоррозийный, не ломающийся, здрави и много издръжлив. Параметри : Цвят : зелено, розово, черно, лилаво; Цветни; Сребристо-сив; Сребрист; Розово злато; Золотыйматериал : неръждаема стальразмер : прибл.

Color:
Green; Pink; Black; Purple; Colorful; Silver Gray; Silver; Rose Gold; Golden
Material:
Stainless Steel
Size:
Approx. 77x63mm/3.03x2.48in
Weight:
Approx. 26g
Package Includes:
1 X Large Bull Clip
note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Избор на купувачи..