• New
Niteguy 70 бр. бутон за ремонт на обшивки на покрива на автомобила, автоматично Защелкивающиеся нитове на покрива, хонорар, за да байковой на покрива на колата, фиксиран?
zoom_in

Niteguy 70 бр. бутон за ремонт на обшивки на покрива на автомобила, автоматично Защелкивающиеся нитове на покрива, хонорар,

BGN 7.41

Сума
check В магазина

Дължина на винта : около 10 mm / 0,4 инча. Въпрос : Няма да навредят ли винтове покрива на автомобила?.Лесна работа : можете да ги инсталира на тавана на автомобила, те са много лесни за работа и с тях интериора на вашия автомобил ще изглежда по-просторна, а покривът вече не ще се свива. на рулетката.Не са необходими други инструменти и оригинално превозно средство, не ще се счупи. ✌ 100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение - Не напълно доволни от покупката си?Нека се знае, че ние го оправим!Всичко, което искаме да направим, е да направим така, че да ви хареса този набор от инструменти и сте останали доволни. цветни притискателните щифтове, 1 бр. отвертка и 1 бр. за кола с мансарден прозорец. ✌ КРАСИВ цвят и траен материал - Цвят вкара тъкан е много подобен на цвета на плата за покрива на колата си, специално покритие предпазва нитове от корозия. ✌ ЛЕСЕН за инсталиране - можете да ги инсталира на тавана на автомобила, те са много лесни за работа и с тях интериора на вашия автомобил ще изглежда по-просторна, а покривът вече не ще се свива. на рулетката.Не са необходими други инструменти и оригинално превозно средство, не ще се счупи. ✌ КРАСИВ цвят и траен материал - Цвят вкара тъкан е много подобен на цвета на плата за покрива на колата си, специално покритие предпазва нитове от корозия. пряжек за покрива на автомобила, 70 бр.Може да се използва в леки автомобили, камиони, мотоциклети, автобуси, влакове, самолети, джипове и т.За вътрешна покривна тъкан, фиксирующей винтова капачка за ремонт на покрива, обтегач за всички автомобили, използвани главно за декорация на горната част на купето на колата, да се заключва вътрешното покрива на колата. пряжек за покрива на автомобила, 70 бр. цветни притискателните щифтове, 1 бр. Пакетът включва : .✌ПРИЛОЖЕНИЕ - Те са универсални и са приложими за всички автомобили. за кола без люк на покрива, на разстояние между нитове е 13 виж на Въпроса : подходящ ли е за моите модели коли?. ✌ 100% ГАРАНТИРАНО удовлетворение - Не напълно доволни от покупката си?Нека се знае, че ние го оправим!Всичко, което искаме да направим, е да направим така, че да ви хареса този набор от инструменти и сте останали доволни. Материал : найлон / Тъканно облекло / Метал и пластмаса.Отлични инструменти за тези, които търсят професионален инструмент за ремонт на автомобилни накладки.Основно той се използва за декорация на горната част на купето на колата, за да се определи интериора на автомобила.Цвят : Сив. Въпрос : Колко детайли за колата?. отвертка и 1 бр.Между рамката на покрива и тавана не по-малко от 3 см, след инсталиране на шуруп е действал само около 3 мм, така че шуруп не вреди на горната част на метал и не е повлиял върху използването на мансардни прозорци.

Избор на купувачи..