• New
BESTonZON 2 бр., Цвят X. Плот и накладка, Мини Накладки за прибори за хранене, Поставка за кафе, Топлоизолационни Подложки за Кухненски Съдове за готвене, Ресторанная Тига?
zoom_in

BESTonZON 2 бр., Цвят X. Плот и накладка, Мини Накладки за прибори за хранене, Поставка за кафе, Топлоизолационни Подложки

BGN 42.77

Сума
check В магазина

Подставка-мат гореща тиган : устойчива на плъзгане и топлоизолационна салфетка, за да проверите за масата за хранене и мивки.Мат плот : Противоскользящий и топлоизолационна подложка за прибори, за да проверите за масата за хранене и мивки.Подставка-мат гореща тиган, Може да се използва като десктоп салфетки, подложка за чаши, подложка за саксии, подложка за чиния, подложка за баня.Силиконов каучук : Материал премиум-клас е добра стабилност при високи и ниски температури.Поставка за горещи тенджери : различни цветове могат да украсяват кухнята, а не на бюрото си, но също така могат да се използват като отварачки за консерви от притежателя за горещи тенджери, голям влакчета, кухненски ръкавици за топли ястия, поставка за лъжици. за защита и декорация на масата у дома, в кафенето или в ресторанта на хотела.Силиконов титуляр за тенджери : предпазва маса за хранене от драскотини, изгаряния и други неочаквани инциденти, при сервиране на ястия.Пратката включва 1 х силиконов подложка за чинии Характеристики -Размер : 30x22,5x0,8 см - Материал : силикон. - Цвят : случаен. - Устойчива на плъзгане и топлоизолационна салфетка, за да проверите за вашата маса за хранене и мивки. - Защита на обедната маса от драскотини, изгаряния и други неочаквани инциденти, при сервиране на ястия. - за защита и декорация на масата у дома, в кафенето или в ресторанта на хотела. - Може да се използва като десктоп салфетки, подложка за чаши, подложка за саксии, подложка за чиния, подложка за баня. - Материал премиум-клас е добра стабилност при високи и ниски температури.Информация за продукта Силиконов титуляр за тенджери противоскользящий и изолация, идеален размер за употреба като настолен подложка, подложка за чаши, подложка за саксии, подложка за чинии, добре е подходящ за вашата маса за хранене.Hot Pot Възглавничките Counte Това е поставка за прибори за хранене, изработени от устойчив материал, безопасни и безвредни.Дизайн на подложка за плотове, благодарение на формата на тези кърпички добре ще украсят вашата маса.

Избор на купувачи..